18. augusta 2010

Chanel F/W 2010





Nemám Chanel veľmi v láske.Všeobecne, som znechutená z toho, že tohto druhu umenia urobili módny priemysel ktorý zvýhodňuje iba určitú vrstvu spoločnosti.Neznášam keď niekto používa kožušinu a pritom nemyslí na tie úbohé zvieratká.A taktiež ma viac fascinujú návrhári, ktorí sa posúvajú dopredu.Coco bola naozaj úžasná a zanechala po sebe jedno veľké dielo ale v niektorých nových Chanelovských kúskoch už nevidím to čaro.
Tak či onak, kolekcia pre nasledujúcu jeseň a zimu obsahuje niekoľko pekných kabátikov či šiat a je zaujímavé si ju pozrieť s tou magickou klasickou hudbou v pozadí.
Dúfam že som neurazila nikoho vkus.
Vaša čierna mačka A. :)
----------------------------------------------------------------------------
I don´t like Chanel very much.At large, I´m disgusted, that they made from this kind of art a fashion industry which favors just definite social class.I hate when someone use fur while doesn´t think about those poor animals.And also, I´m fascinated with designers who move forward.Coco was realy amazing and she left one big creation, but in some new Chanel pieces I already don´t see that magic.
Somehow or other, collection for next fall and winter includes some pretty coats and dresses and it´s interesting to watch it with that magical classical music in the background.
I hope I didn´t insult somebody´s taste.
Your black cat A. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts with Thumbnails